Монтажът е бърз, лесен и без мокри процеси, пести време и средства за труд и ремонт. Не е нужно боядисване ,лакиране и поддръжка.

Кратка инструкция за монтаж

Дървена скара се прикрепя с дюбели до стената, разположени на всеки 60 см по вертикала, а също така и покрай всички отвори на прозорците и вратите и при обиколката на къщата, при мястото на започване на подреждане на облицовката и при нейното завършване. Местата между летвите  се запълват с изолационен материал (минерална вата и др.) Скосените завършеци се обработват с помоща на бордюр тип "J". Най-използваните  профили са „F” и „J”  профил тъй като с тях се стартира , завършва и се обръщат прозорците.При монтаж на САЙДИНГ пироните не трябва да се забиват докрай, а също така винаги да се разполагат в средата на пробитите монтажни дупки. При свързването на плоскостите трябва да се остави свободно пространство за разширяване и свиване на материала. В никакъв случай не е позволено да се опъва САЙДИНГ по време на заковаването.

САЙДИНГ-ът трябва да има възможност за преместване по дължина, а също и възможност за разширяване и свиване отвесно, без голямо напрежение. Това ще позволи на облицовката да има свой "независим живот" на стената без повреди и люлеене.

Качественният монтаж е най-добрата гаранция за сайдинг облицовката за която ние Грипс ПВЦ гарантираме.

Вътрешен ъгъл
Вътрешен ъгъл
Royal Soffit
Royal Soffit
за участъците под тавана
Външен ъгъл
Външен ъгъл
стартиращ профил
Стартиращ профил
Роял сайдинг стенна плоскост
Royal Siding
стенна плоскост
снимка J профил
J профил
за скосени завършеци
Завършващ профил
Завършващ профил
снимка J профил
F профил
за обръщане на прозорци
Хидроизолация
Izofol
хидроизолация